Larssen Ltd består af professionelle ingeniører og tekniske tegnere specialiseret i at arbejde med væksthuse. Med 19 års erfaring med planlægning af væksthusbyggerier i hele verden er vi i stand til at håndtere alle former for renovering og nybyggeri. Vi har med denne erfaring opnået den nødvendige viden til at opfylde Deres krav. Uanset om De vil dyrke potte-roser i Spanien, agurker i Sibirien eller krydderurter i Californien, har Larssen Ltd den bedste løsning til Dem.

Larssen Ltd har deltaget i opførelsen af de mest moderne og sofistikerede anlæg til dyrkning af mange forskellige planter: bl.a. potte-roser, Campanula, Kalanchöes, krydderurter, salat, tomater og agurker.

Larssen Ltd er uafhængig af leverandører. Det mener vi er sund fornuft og nødvendigt for at sikre et retvisende billede af løsninger og den hermed forbundne økonomi.

Gennemgå vores hjemmeside, få inspiration eller ganske enkelt opdag, at der er professionel hjælp at få i netop Deres niche af branchen.
           
Klik for større billede Klik for større billede Klik for større billede
© Copyright 2018 Larssen Ltd. All rights reserved. Website design & development by Compass Creative Studio Inc. | Sitemap